Négy elfogatóparancs volt érvényben egy nagykanizsai férfi ellen

Zalakomárban vasárnap este 20 óra 10 perckor fogták el az egyenruhások azt a helyi férfit, aki ellen a Nagykanizsai Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, ezért előállítását követően őrizetbe vették.

A zalaegerszegi zsaruk igazoltattak egy 39 éves nagykanizsai férfit szintén vasárnap 20 óra 40 perckor a megyeszékhelyen, a Göcseji úton.

Adatainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy ellene négy elfogatóparancs van érvényben, többek között a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága, a Nagykanizsai Járásbíróság és a Nagykanizsai Rendőrkapitányság is elfogását rendelte el.

A zalai rendőrök mindkét férfit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították – tájékoztatott hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A két delikvensen kívül vasárnap Keszthelyen igazoltattak egy lengyeltóti férfit, akiről kiderült, nem fizette meg a rá kiszabott pénzbírságokat, azokat közérdekű munkával nem váltotta meg, így azok elzárásra lettek változtatva, de azok letöltését nem kezdte meg. Őt először a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, majd onnan a megyei kapitányság fogdájába vitték az egyenruhások.

Körözött 19 éves nagykanizsai nőt fogtak el a városban – Dél-Zala Press

A kanizsai zsaruk a Király utcában igazoltattak egy 19 éves helyi lakost pénteken délután 14 óra 30 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a nővel szemben a Nagykanizsai Járásbíróság körözést bocsátott ki, és elfogását rendelte el. A nőt az egyenruhások elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították – tájékoztatott szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.