Majdnem elütöttek két nőt a kanizsai zebrán, keresik a sofőrt

A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik!
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 20000/7350/2021.általános számon indított eljárást egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt.

Nagykanizsán, a Teleki úton a Hevesi út irányából a Kórház utca felé közlekedett egy ismeretlen forgalmi rendszámú világos színű személygépkocsival egy ismeretlen személy szeptember 6-án (hétfőn) reggel 7 óra 39 perckor.

A Teleki út 7/B. szám előtti kijelölt gyalogosátkelőhelyhez ért, nem biztosított elsőbbséget két gyalogos nőnek, akik az ütközés elkerülése érdekében hátra rántották egymást, és elestek.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén – tájékoztatott kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.