Látta a kanizsai balesetet? Segítsen!

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20030/1679/2020. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Nagykanizsán, a Balatoni utcában a Huszti tér irányából a Postakert utca irányába közlekedett egy helyi férfi 2020. december 23-án 7 óra 47 perc körül egy Peugeot típusú tehergépkocsival. Haladása során a Balatoni utca 2. számnál lévő kijelölt gyalogosátkelőhelyhez ért, ahol nem biztosított elsőbbséget a neki balról jobbra gyalogosan közlekedő és kerekes bevásárlókocsit húzó nagykanizsai hölgynek, akit elütött.

A baleset következtében a gyalogos a tehergépkocsi elejére, majd az úttestre esett, megsérült.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A sajnálatos balesetről mi is beszámoltunk aznap részletesebben. A kisteherautót egy 50 éves kanizsai sofőr vezette. Cikkünk itt olvasható.