Kerékpártolvajt fogtak a kanizsai zsaruk

Augusztus elején loptak el egy lezárt biciklit Nagykanizsán egy társasházból. A kerékpár a pincelejáróhoz vezető lépcső fémkorlátjához volt lelakatolva és onnan lopta el azt egy 18 éves nagykanizsai férfi.

A lopás után néhány nappal a kanizsai zsaruk igazoltatták a bicikliző fiatalt, aki elismerte, hogy ő lopta el a drótszamarat, amelyről még a matricákat is leszedte, hogy tulajdonosa ne ismerjen rá a biciklire.

A tolvaj ügyét a Nagykanizsai Járásbíróságra továbbították az egyenruhások – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

(A megkerült bicikli. Fotó: Nagykanizsai Rendőrkapitányság)

Ezt a kerékpártolvajt keresik a kanizsai zsaruk

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. május 18-án 9 óra és 18 óra 35 perc között a nagykanizsai autóbusz-pályaudvar kerékpár-tárolójából ellopott egy kerékpárt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a…