Három férfit vettek őrizetbe kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt Nagykanizsán

Több, mint hét millió forintot, eurót, svájci frankot, elektronikai eszközöket, mobiltelefonokat és kábítószert foglaltak le a nagykanizsai rendőrök.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrei augusztus 30-án 9 óra 45 perckor Nagykanizsán egy autómosónál ellenőriztek egy személygépkocsit és a benne helyet foglaló; B. Krisztián 36 éves nagykanizsai lakost és két 27 éves tatabányai társát.

Az egyenruhások az ellenőrzés során a gépjárműben 2221,4 gramm fehér port, 98,7 gramm zöld növényi törmeléket találtak, valamint a ruházatok átvizsgálásakor további 4,2 gramm zöld növényi törmeléket, és másfél millió forintot.

A rendőrök átkutattak egy lakást, ahol több, mint hatmillió forintot, 200 svájci frankot és 1310 eurót valamint mobiltelefonokat, elektronikai eszközöket, őrlőt, és simítózáras tasakokat, gáz-riasztó fegyvert is találtak, amiket egy motorral és egy autóval együtt lefoglaltak.

A nyomozók B. Krisztiánt kábítószer birtoklása miatt, két társát pedig kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd a három férfit őrizetbe is vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. tájékoztatott kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)