Hármas karambol Garabonc és Nagyrada között

Hétfőn késő délután 18.30 órakor közlekedett a 7522 számú úton Garabonc irányából Nagyrada irányába egy 35 éves garabonci lakos az általa vezetett Renault típusú autóval. Amikor a 9-es km szelvényben a Szelemen-hegyre vezető út kereszteződéséhez ért, hátulról nekiütközött az előtte vele azonos irányban haladó, és az útkereszteződés előtt fékező majd oda balra bekanyarodni szándékozó 72 éves garabonci hölgy által vezetett Toyota típusú személygépkocsinak.

Az ütközés következtében a balra kanyarodó 72 éves nő által vezetett személyautó a füves vízelvezető árokba sodródott.

Ugyanekkor a 35 éves garabonci férfi mögött, vele azonos irányban haladva érkezett egy 20 éves zalaszabari lakos az általa vezetett Audi típusú kocsival, aki miután észlelte, hogy előtte haladó autó fékez ő is fékezett, és járművét balra kormányozta, de összeütköztek.

Az ütközés erejétől a Renault jobbra letért az úttest melletti füves területre, ahol jobb elejével egy ott lévő beton oszlopnak ütközött. A 35 éves garabonci sofőrnek volt kettő utasa, közülük egy 16 éves fiú megsérült. A Toyotát vezető 72 éves nő szintén sérülést szenvedett – értesült honlapunk a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól. (Helyszínelési fotók: ZMRFK)