Halálos baleset szemtanúinak jelentkezését várják a zalai rendőrök!

A Zala megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik egy halálos közlekedési baleset vizsgálatában. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20000/250/2020. bűnügyi számon eljárást folytat halálos közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. Ahogy arról korábban beszámoltunk, december 17-én 17 óra körüli időben halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 75-ös számú főútvonal 20-as kilométerszelvényében, Pacsa térségében.

A balesetben részt vevő Opel személyautó mögött Zalaszentmihály irányából Pacsa felé egy ismeretlen gyártmányú, típusú, hatósági jelzésű gépkocsi közlekedett, amikor a baleset bekövetkezett. A rendőrség várja az ismeretlen járműben ülő személyek, továbbá azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a balesetnek, és bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek.

Kérjük, hogy jelentkezzenek személyesen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon a 06-92-311-510-es számon. Bejelentést tehetnek a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán is – tájékoztatott szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.