Gyilkosság Eszteregnyén

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. január 11-én az esti órákban holtan találtak egy férfit Eszteregnyén. 

A zalai rendőrök azonnal a helyszínre mentek és megkezdték a helyszíni és halottszemlét. A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 66 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

Az eset körülményeit a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja – közölte a Rendőrség honlapján csütörtökön a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az esettel kapcsolatban nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy az áldozat egy, a faluban régóta élő horvát állampolgár, akinek az autója is eltűnt.

A férfi korábban egy autóhuzatokat készítő varazsdi gyárban dolgozott, körülbelül 5 hónapja vonult nyugdíjba, a helyiekkel nem tartott különösképpen kapcsolatot.

Holttestére a Petőfi utcai házban fia talált rá, aki azért ment Eszteregnyére, mert apja nem volt elérhető, nem vette fel a telefont. Az áldozattal szúró- vágó eszközzel végezhetett gyilkosa.

Sajnos a napokban is történt egy brutális gyilkosság a közeli Kistolmácson, amely során egy helyi házaspár vesztette életét. Részletek a linken: Férje fojtotta meg a kistolmácsi nőt