Fegyveres incidens Nagykanizsa-Palinban

Olvasónktól kaptuk egy levelet egy állítólagos nagykanizsai fegyveres incidensről, amely így szól:

“Szép napot! Érdeklődni szeretnék hogy a héten történt fegyveres incidens egy nagykanizsai-palini autószerelő műhelybe ahova a rendőröket is riasztották és intézkedés is történt, arról nem hallok és találok semmi információt a hírekbe! Keresem, várom hátha jelenik róla információ, de egyelőre nem találtam! Szeretném ha választ kapnék! Előre is köszönöm!” – írta szombaton este e-mail címünkre (info@delzalapress.hu) olvasónk.

A dolognak utána jártunk és valóban történt egy fegyveres incidens Nagykanizsa-Palinban.

Tóth Evelintől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől vasárnap délelőtt megtudtuk, bejelentés érkezett a rendőrségre március 23-án (kedden) délután, hogy Nagykanizsán egy autószerelő műhelyben szóváltásba keveredett két férfi, és az egyik férfi elővett egy gázriasztó fegyvert, majd egy lövést a műhely padozatának irányába leadott.  

Személyi sérülés nem történt. ​A rendőrök a férfit helyszínen elfogták és előállítottak a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként kihallgatták. 

A szóváltásba keveredett egyik férfi 22 éves nagykanizsai, míg a gyanúsított egy szintén kanizsai 27 éves férfi – tudatta honlapunkkal a sajtóreferens.