Egyik kamionos lopta el másik kollégája gázolaját Nagykanizsán

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy fuvarozó cég alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségre, hogy Nagykanizsán, az egyik bevásárlóközpont parkolójában tavaly szeptember 14-én délután, egy kamion üzemanyagtartályából 165 liter gázolajat fejtettek le, és loptak el ismeretlenek.

A nyomozók adatgyűjtést követően megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 60 éves debreceni gépkocsivezető gyanúsítható, aki egy másik pótkocsis teherautóval érkezett a parkolóba, majd a nála lévő műanyag kannákba fejtette le az ott parkoló járműből az üzemanyagot, több mint hatvanezer forint értékben.

A nyomozók a sofőrt lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kamionból lopták a gázolajat Nagykanizsán, lebuktak – Dél-Zala Press

A körzeti megbízottak érték tetten azt a két férfit, akik egy kamionból fejtették le az üzemanyagot. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai május 5-én (kedden) 14 óra 30 perckor, Nagykanizsán a Nádas utcában tetten értek két férfit, amikor azok egy kamion üzemanyagtartályából gázolajat fejtettek le.