Egy becsehelyi nő vesztette életét a 7-es főúton történt frontális balesetben

“A 7-es számú főút 216-os kilométerszelvényében Eszteregnyénél 2022. július 11-én 14 óra 54 perc körül két személyautó frontálisan összeütközött. Az egyik gépjárművezető olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, a 7-es számú főúton, Eszteregnyénél, 2022. július 11-én 14 óra 54 perc körül két személyautó frontálisan összeütközött. Az egyik gépjárművezető, egy 43 éves becsehelyi nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A rendőrök a helyszínelést befejezték, az útlezárást feloldották.” – közölte hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK). (Helyszínelési fotók 1-2 MTI/Varga György 3-4 ZMRFK)

A balesettel kapcsolatban a ZMRFK-tól megtudtuk, hogy az áldozat vezette autó Nagykanizsa irányából haladt Becsehely irányába, miközben egy kamion előzésébe kezdett, összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő személyautóval. Az Audit vezető férfi sofőr és a Mercedesben utasként helyet foglaló nő súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.