Baleset Kanizsán

Félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök a 7-es számú főút, 205-ös kilométerszelvényénél, ahol személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint, eddig még tisztázatlan körülmények között április 3-án (hétfőn) 9 óra 30 perc körüli időben összeütközött két kisteherautó Nagykanizsán, a 7-es számú főút, 205-ös kilométerszelvényénél.

A helyszínelés ideje alatt félpályás útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon, ahol a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Megszűnt a forgalomkorlátozás Nagykanizsánál.

A rendőrök befejezték a helyszínelést a 7-es számú főút 205-ös kilométerszelvényénél, ahol korábban személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt volt félpályás útlezárás.

Két kisteherautó ütközött össze 2017. április 3-án 9 óra 30 perc körül Nagykanizsán, a 7-es számú főút 205-ös kilométerszelvényénél. A balesetben egy személy megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon félpályás útlezárás volt érvényben.

A rendőrök 12 óra 5 perckor feloldották a forgalomkorlátozást, a főút érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.
(Forrás: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság)