Állvány esett le egy kocsiról, összetört egy Opelt Galambok és Nagyrécse között

A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20000/904/2019. általános számon indított eljárást egy közúti közlekedési baleset miatt.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 31-én napközben, egy eddig ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú jármű a 7-es számú főút 198+817-es kilométerszelvénynél Galambok és Nagyrécse közötti útszakaszon közlekedett.

A rajta vagy benne szállított fém állványzat rakományát nem megfelelően rögzítette, ezért a közlekedése során az úttestre esett, aminek egy arra haladó Opel típusú személyautó nekiütközött.
Az ismeretlen személy az állványzat leesését követően a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott.
Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.
(Forrás és fotók:
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság)