A Need for Speedbe képzelte magát egy sofőr Galamboknál

A 7-es számú főút a megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszai közé tartozik, ezért a forgalom-ellenőrző járőrök folyamatos ellenőrzésekkel szűrik ki a szabálytalanul közlekedőket a balesetek megelőzése érdekében.

Lakott területen kívül végeztek sebesség-ellenőrzést február 16-án (kedden) a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai, amikor a 7-es főút 195-ös kilométerszelvényében mérték be azt a személyautót, melynek vezetője egy útkanyarulatban a megengedett 90 km/h sebesség helyett 165 km/h sebességgel közlekedett, veszélyeztetve ezzel magát és a közlekedésben résztvevő többi járművezető testi épségét is.

A sofőrrel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot, és előéleti büntetőpontokat szabtak ki – tájékoztatott csütörtökön a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Traffipax fotó: ZMRFK)

Az alábbi cikkünkben arról adtunk hírt, hogy ezt a dupla kipufogóval felszerelt Suzukit vezető férfit kétszer is lefotóztak gyorshajtás miatt a megyében. Legutóbb a 7-es főúton Kiskanizsa térségében.