A kanizsai tanpályán lopott milliókat egy kocsiból

A nagykanizsai rendőrök keresik a felvételen látható férfit.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető tavaly július 27-én 7 óra 30 perc körül Nagykanizsán, egy sötét, kombi kivitelű személygépkocsiban utasként érkezett a Kaposvári út és a volt vasúti átjáró kereszteződésénél lévő járművezetői tanpályához.
Miután kiszállt, a kombi azonnal elhajtott a helyszínről, a férfi pedig a parkoló autókhoz ment, utasterükbe benézett, majd egy Volkswagen Jetta típusú gépkocsiból mobiltelefont és több millió forint értékű készpénzt és valutát lopott el.

Egy biztonsági kamera felvételt készített a lehetséges elkövetőről, amely alapján a férfi kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, 25-30 év körüli, aki világos baseball sapkát, sötét kabátot és térdig érő farmernadrágot viselt.
Bal térde körül világos színű sáv látható.
A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.
(Forrás: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság)