50 helyett 107-tel robogott át Hahóton

Úgy látszik egyre több sofőrnek sietős a dolga Zalában, ugyanis a megyei zsarui az utóbbi hónapokban sok olyan autóst füleltek le, akik a megengedett 50 helyett, annál sokkal gyorsabban suhantak át egy-egy zalai településen.

Csütörtökön éppen a Hahóton átvezető 74-es főúton mértek sebességet a kanizsai egyenruhások, amikor nagy sebességgel berobogott a faluba egy fehér színű Mercedes kisteherautó.

A műszer a lakott területen megengedett 50 helyett 107 km/h sebességet rögzített úgy, hogy a mercis még rá is fékezett. A megengedettnél több mint duplájával közlekedő autós csinos összegű bírságot kap, amely a gépjármű tulajdonosának lakcímére még a Mikulás előtt megérkezik.

Természetesen büntetőpontokat is kirónak a mások testi épségét is veszélyeztethető, sietős autósra. (Fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály)

106-al repesztett egy motoros a Teleki utcában – Dél-Zala Press

A felelőtlen közlekedők közúti forgalomból való kiszűrése folyamatos Zala megyében. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság forgalomellenőrző járőrei folyamatosan végeznek közlekedésrendészeti ellenőrzéseket a balesetek megelőzése érdekében.