Áprilistól új menetrend szerint közlekednek a helyi járatok Nagykanizsán

Április 2-től új menetrend szerint közlekednek a helyi járatok Nagykanizsán. A legfontosabb, az utasok számára kedvező változás, hogy az új, meghosszabbított útvonalon közlekedő járatoknak köszönhetően a város különböző részei (pl. a Városkapu körút, Miklósfa, Palin) közvetlenül, átszállásmentesen lesznek elérhetők.

A Volánbusz honlapján is közzétett tájékoztató szerint egyes vonalak-, illetve C-jelzésű járatok új számozással, jellemzően 20-as előtaggal közlekednek majd.

Új körjáratok jönnek létre, melyek már a vasútállomást vagy a Városkapu körutat is érintik. Kiskanizsán jelentősen átalakul a 4-es és 6-os buszjáratok rendszere; a helyi díjtermékkel igénybe vehető helyközi járatok köre pedig jelentősen bővül a bevásárlóközpontok, Bagola, Nagyfakos és Palin felé is.

A helyi járatok útvonala tehát számos ponton módosul, a változásokról az alábbi linkre kattintva bővebben is olvashatnak: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/40227

Az április 2-ától érvényes új menetrend felkerült a www.volanbusz.hu/nagykanizsa oldalra, emellett nyomtatott utastájékoztató füzet is készült, amely várhatóan március 27-e után lesz elérhető az autóbusz-állomáson és a pénztárakban – közölte Facebook oldalán Balogh László nagykanizsai polgármester.