Kanadai Acana kutyatáp kis- és nagykutyáknak

Az Acana egyedi receptúra alapján tervezi meg a tápokat. A nagyobb méretű, felnőtt kutyáknak különleges és magas hús-részaránnyal bír, megfelelő fehérjeforrást biztosítva. Az ilyen Acana kutyatáp egyharmadát friss hús alkotja. Az elkészítéshez felhasznált szénhidrátok alacsony glikémiás indexel bírnak, így nem okoznak egészségügyi problémát. Megelőzi a túlsúly kialakulását. A tápszer többféle zöldséget és gyümölcsöt is tartalmaz.

A vitaminok és az ásványi anyagok összetételének köszönhetően, minden olyan létfontosságú anyagot tartalmaz, ami megőrzi az állat vitalitását. A kanadai Acana kutyatáp helyi alapanyagokból készül. Különlegessége, hogy a felhasznált alapanyagok mindegyike emberi fogyasztásra is alkalmasak. A kutyaeledel mesterséges adalékanyagoktól teljesen mentes.

Páratlan íz-világgal rendelkezik, amit kifejezetten a magas, mélyhűtött, friss máj tartalmának köszönhet. A kölyök kutyáknak készült Acana kutyatáp ezzel szemben extra magas, 70 százalékos hústartalommal bír.

Kitűnő minőségű alapanyagainak köszönhetően, optimális fejlődést tud biztosítani minden kiskutyusnak. Gyógynövényekkel dúsított, így az emésztésre is jó hatással van. A táp korlátozott mennyiségű szénhidrátot tartalmaz, amelyeket magvakból, lencséből, borsóból állítottak össze. Nem tartalmaz gabonaféléket, így teljes mértékben gluténmentes eledelnek tekinthető.

Az Acana kutyatáp helyi fűfélékkel dúsított, amelyek a kisállat anyagcseréjére vannak hatással. Telített zsírsavakkal és cinkkel erősítik a bőr és a szőrzet egészségét. Jelenleg több mint 50 országban található meg, közöttük Magyarországon is kényelmesen megrendelhető a Webtáp portálra kattintva.