Elővarázsolt szépség

Már korábban írtunk a nemrégiben alakult, profi szakemberekből álló Átváltoztatjuk Team csapatáról. Akkor arról adtunk hírt, hogy átváltoztatjuk napot tartanak majd hamarosan Nagykanizsán, most pedig arról lesz szó, hogy milyen érzés átváltozni, megszépülni, hagyni, hogy a bennünk rejlő szépségét gondos, szakavatott kezek mindenki más számára is hangsúlyossá tegyék.

Gerencsérné Borda Gabriella születésnapi ajándékként döntött úgy, kipróbálja, milyen élmény az Átváltoztatjuk Team csapatának kezei közé kerülni, élményeiről mesélt portálunknak.

—Kíváncsi voltam, milyen lehet ez, hiszen már annyiszor hallottam ilyen programokról, a tévében is láttam hasonlókat. Érdekelt, hogy mit tudnak kihozni belőlem azok, akik ebben profik, ezért jelentkeztem a programba. Közelgett a szülinapom, és gondoltam, meglepem magam (és titokban úgy gondoltam, a környezetemet is ) azzal, hogy jelentkezem. Már most mondom, nagyon jó volt, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Mindent megkaptam, amit ígértek, sőt sokkal, sokkal többet. Jólesett a gondoskodás, az odafigyelés. Valljuk be, a nekünk, nőknek a hétköznapok során inkább a másokról való gondoskodásban van részünk, és kevesebb figyelem jut ránk, talán ezért is olyan különleges élmény ez az egész. Itt minden rólam szól, minden úgy történik, ahogy nekem a legjobb, és az eredmény végül magáért beszél.

A program melyik része okozta a legtöbb örömet?

—Nekem minden nagyon tetszett, de ha mindenképpen választanom kell, akkor a kozmetikai rész. Bár a hajam is gyönyörű lett, rövidebb, és a színe is megváltozott, ami sokkal jobban illik hozzám, mint az előtte hordott frizura. Azt is el kell mondanom, hogy a zselés körömlakk maga volt a csoda, hiszen ilyen hosszú időn át előtte sosem voltak ilyen szép és gondozott körmeim, de amit a kozmetikus elért, az nekem akkora meglepetés volt, hogy alig találtam szavakat. Körülbelül másfél órán át dolgozott a megszépítésemen, és amikor végzett, nem győztem csodálkozni, hogy ez tényleg én vagyok…És a lányom, aki elkísért, szintén megdöbbent az eredmény láttán. Azt mondta, tíz évet fiatalodtam. Megvallom, én is így éreztem. A bőrömhöz illő szerek megtették a maguk hatását, és én azelőtt sosem használtam fekete tust a szemem kihúzásához, de mostantól tudom, milyen varázslatra képes. Naná, hogy azóta vettem, és használom is. De újdonság volt nekem a sminkrögzítő is, ami egy egész napra széppé, tartóssá teszi a sminkes munkáját. Azóta ezt is használom a hétköznapokban is.

Hogyan reagált a környezete?

—Mindenki észrevette a változást. Nemcsak a smink, a frizura, az ápolt körmök, hanem együtt, az egész élmény a meghatározó. Az ember a lelke mélyén vágyik arra, hogy szépnek lássa magát és szépek lássa őt a környezete. Amikor ezt az élményt megtapasztalja, onnantól már visszavonhatatlanul az övé az a tudat, hogy szép és ragyogó nő valójában azokban a hétköznapokban is, amikor a haja talán nem tökéletes, vagy a reggeli smink kicsit elkapkodott lett, de semmi baj, hiszen az átváltozás során megszerzett belső ragyogás mindent áthat, megszépít. Jó ezzel a tudattal élni.

A soron következő átváltoztatjuk napot Nagykanizsán október 16-án, Zalaegerszegen október 22-én tartják! Minden átváltozni kívánó hölgyet örömmel látnak!
Jelentkezni a 06 70 5743642-es telefonszámon lehet!

Vélemény, hozzászólás?