A Párjáték párkapcsolati magazin csábítóan vonzó cikkekkel vár!

A parjatek.hu párkapcsolati magazincélja, hogy hasznos cikkek közbenjárásával ténylegesen támogatójává avanzsáljon az egészséges és boldog párkapcsolatoknak. Bár az ember azt hihetné, hogy ez az a téma, amiben mindenki jártas, ösztönösen ismerve a feleleteket, valójában ez a legkevésbé sem valószerű elképzelés.

A hosszantartó, kiegyensúlyozott párkapcsolatoknak milliónyi titka van, és mind közül talán a legfontosabb, hogy sohasem lehet hagyni kialudni a vonzalom lángját. Sokan úgy vélik, hogyha már megtalálták életük szerelmét, akkor megtettek mindent, amit lehetett és ennyi. Kényelmesen bele lehet helyezkedni a szívmeleg komfortba és jöhet a vízözön. A helyzet az, hogy utóbbi problémák képében garantáltan bekopogtat, mert a társas kapcsolatok sikeréért dolgozni kell, s ebbe természetesen a barátságok, sőt még a családi viszonyok is beletartoznak. Az egymás iránt érzett tisztelet és szeretet nem elég ahhoz, hogy a szerelem ne alakuljon át valami egészen mássá.

Az őszinteség az egyik alappillére a megingathatatlan várnak, a másik pedig a tájékozottság.

Tény az is, hogy nem minden kapcsolat válik hosszú távúvá, viszont attól még, hogy rövidebb periódust ölel fel a kapcsolódás, azért az alapvető emberi értékek megteremtése és figyelembe vétele elengedhetetlen. Ráadásul itt már főszerepet játszanak a védekezéshez, az intim együttléthez tartozó íratlan és írott szabályok is, amelyeket azt gondolhatnánk, hogy a mai világ felvilágosult emberei nem hágnak át, de a statisztika másról árulkodik. 1000 elvileg védekezéssel bebiztosított aktusból 800 terhességgel végződik, vagyis a biztonságos együttlét körülményeinek megteremtésével láthatóan vannak problémák.

A parjatek.hu párkapcsolati magazin a legkínosabbnak vélt, mégis életbevágóan fontos kérdéseket is körbejárja, kézzel fogható, elsajátítható válaszokkal szolgálva.

Az oldalon lazább témákban is böngészhetsz: felfedezheted a csábítás elsajátítható jellemvonásait, tippeket találhatsz a tökéletes randevú megszervezésére, de hogy komolyabb vizekre is evezzünk, a terhességgel együtt járó lelki és fizikai változásokat is pennavégre kaptuk a gyermekáldás előtt álló, izgatott leendő szülők okulására.