Újabb tartalmas napot tartogatott a kanizsai Kultúr Korzó

Újabb tartalmas napot tartogatott a Kultúr Korzó kedden. A délutánt a Magic Ritmo – Honvéd Kaszinó Városi Színpad közös műsora indította, Őket az Eraklin Táncklub Egyesület újfent színvonalas táncai követték. A produkciót szép számmal kiérkező közönség vastapssal jutalmazta. A keringők és brazilos szambák világát , kissé nyugalmasabb hangok váltották, a Kanizsai Kamarazene Műhely koncertjén ismert és kevésbé ismert zeneművek szólaltak meg új köntösben.

A rendezvény kísérőprogramjaként a KOKSZ-Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség rövid előadását is megtekinthették a kilátogatók. Az estet az Igricek Trió műsora zárta.

A Kultúr Korzó ma is várja vendégeit az alábbi programokkal:

17:00 Napsugár duó gyermekműsora
17:30 Szikrák táncegyüttes
18:00 Eraklin Táncklub Egyesület
18:30 Canischa Rockzenekar
19:15 FYX együttes koncertje

Kísérő programok: Pintér Ferenc bőrműves, W. Kovács Ágnes grafikák, Kurta Lilla grafikák, rajzok, Dr. Kurtáné Láda Klára festmények, Dupla Egy – Társasjátékok, Halis István Városi Könyvtár, Gólyalábazás, Papírfonás, Gombfoci, RockCats Stage Photo Crew, Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség, Eszem-Iszom.

A hatályos jogszabályok alapján a rendezvény területét le kell zárni, a be és kilépés csak az arra kijelölt pontokon lehetséges, védettségi igazolvány felmutatása mellett. Az Ady Endre utca sétálóutcai szakaszán történik a lezárás szeptember 13-tól 17-ig, minden nap 17 órától 21 óráig.

A gyalogos közlekedés biztosított a Vasemberház árkádjai alatt és az utca nyugati oldalán. A keleti oldalon lévő üzletek, éttermek, szolgáltatók a nyitvatartási idejük alatt szabadon megközelíthetőek. Az utcában lakók, dolgozók korlátozás nélkül közlekedhetnek a lezárt területen – közölte honlapunkkal a helyi Eraklin Táncklub Egyesület.

A rendezvény egyik médiatámogatója honlapunk a Dél Zala Press – www.delzalapress.hu – (KanizsaPress). Fotók: RockCats Stage Photo Crew.