Karácsonyi ajándékozáshoz tipp

A mai instant világban, számomra egyre nagyobb érték az olvasás és imádom a könyvek illatát. Már-már rituálé, hogy mielőtt belekezdek egy új könyv olvasásába, beszívom az illatát. Számomra ez az illat, összekapcsolódik az ünnepek hangulatával, hisz gyermekkoromban mindig ünnepi ajándék volt egy-egy vágyott könyv.

Volt olyan írónő melynek könyveit gyűjtöttem és alig vártam, hogy a megspórolt pénzemből megvehessem az következő könyvét. Az olvasás, megmozgatja az ember szellemét, fantáziáját és gondolkodtat. Én úgy gondolom, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni arra, hogy gyermekeink is meg tanuljanak és meg is szeressenek olvasni.

A TH. Post kultúra oldalán, felnőtteknek és gyermekeknek is ajánlanak jó kis olvasmányokat. Most úgy is jönnek az ünnepek, lassan nyakunkon a karácsony. Mi lenne, ha idén, mint a régi időkben, könyvet ajándékoznánk szeretteinknek? Te tudod, hogy milyen témájú könyvet olvasnának szívesen családtagjaid?

Én nagyon örülnék neki, ha egy jó regénnyel, egy utazós vagy egy elgondolkodtató pénzügyi kötettel lepne meg a családom.