Jazz és Operett – Csütörtök a Korzón

Az ötnapos rendezvénysorozat utolsó előtti délutánján is számos változatos program várta az érdeklődőket. A napot az Eraklin Táncklub Egyesület párosai nyitották, és bár más stílusban, de ismét táncosokkal folytatódott a sor, a SZKES Dance növendékei mutatták be tudásuk legjavát.

Este 18 órától a KicsiKocsi zenekar koncertje szórakoztatta a nagyérdeműt, akik pedig a sportosabb hangulatra szavaztak, a Fatima Zumba bemutatóját választhatták.
19 órakor a Magyar Operett Orfeum énekese- Sári Gábor adott elő klasszikusokat az operettek világából, nagyszerű hangulatot varázsolva a közönség soraiban.
Az estét a Les Pommes de Terres zenekar színvonalas manouche jazzel zárta.

A Korzó ma is várja a látogatókat, a programsorozat utolsó napjának menete:

17:00 Dió team – interaktív kutyás program
17:30 Pántlika Néptáncegyüttes
18:00 Kurta Lilla – Musical
18:30 Eraklin Táncklub Egyesület

FIGYELEM ! MŰSORVÁLTOZÁS!
A 19:00 órára meghirdetett Tompos Kátya koncert helyett Szulák Andrea és a Don Lázi Swingtet zenekar közös produkcióját láthatják.

Kísérő programok: Pintér Ferenc bőrműves, W. Kovács Ágnes grafikák, Kurta Lilla grafikák, rajzok, Dr. Kurtáné Láda Klára festmények, Dupla Egy – Társasjátékok, Halis István Városi Könyvtár, Gólyalábazás, Papírfonás, Gombfoci, RockCats Stage Photo Crew, Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség, Eszem-Iszom.

Támogató: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata.
A programok ingyenesek. A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A hatályos jogszabályok alapján a rendezvény területét le kell zárni, a be és kilépés csak az arra kijelölt pontokon lehetséges, védettségi igazolvány felmutatása mellett. Az Ady Endre utca sétálóutcai szakaszán történik a lezárás, 2021. szeptember 13-tól 17-ig, minden nap 17 órától 21 óráig.

A gyalogos közlekedés biztosított a Vasemberház árkádjai alatt és az utca nyugati oldalán. A keleti oldalon lévő üzletek, éttermek, szolgáltatók a nyitvatartási idejük alatt szabadon megközelíthetőek. Az utcában lakók, dolgozók korlátozás nélkül közlekedhetnek a lezárt területen.

A rendezvény egyik médiatámogatója honlapunk a Dél Zala Press – www.delzalapress.hu – (KanizsaPress). Fotók: RockCats Stage Photo Crew valamint S. Varga György.