Fesztivál-Erdő? Akkor OH MY DEER!

Nagyszabású fesztiválnak adott helyet a nagykanizsai Csónakázó-tó az elmúlt hétvégén.
Nagykanizsa és Murafölde közös összefogásában létrejött Oh My Deer elnevezésű fesztivál hosszú idő után újra élettel töltötte meg az környékbeliek által is kedvelt pihenőhelyet.
A fesztivál egyszerre törekedett a természetközeliségre (ezért úgy véljük jár a piros pont!), ugyanakkor számos látványelem tarkította az éjszakát, világító gömbök vagy éppen a közösségi média sztárjává avanzsálódott vízen álló szarvas.

(Színpadon a Welhello)





A rendezvény két napja alatt 3 helyszínen, 40 DJ, zenekar szórakoztatta a nagyérdeműt, többek között a nagykanizsai SEEDBACK formáció és Kanyó Varsa is.
A Forrest Stagen a kilátó alatt olyan nevekkel találkozhattunk mint a Run over Dogs, vagy a holland származású Weval vagy Zagar.
A Staropramen decken a különleges hangzásvilágok szerelmesei csemegézhettek a budapesti éjszakai élet ismert DJ-i tálalásában.
Természetesen a legtöbb látogatót a nagyszínpad vonzotta, ahol pénteken a Blahalousiana, a 30Y, TOPLOADER és Ákos, szombaton pedig a Hősök, Szabó Balázs Bandája, a Morcheeba és a Wellhello lépett fel.

(Welhello)

(Zagar)

A pénteki kellemes nyárutót idéző időjárást szombatra az eső váltotta fel de még ez sem tántorította el a lelkes közönséget, akik dacolva az elemekkel, esernyők alatt megbújva buliztak kedvencükkel.
Amit elmondhatunk a szervezők, és a partyarcok mellett az árak is viszonylag fesztiváliak voltak, akik megéheztek, számos helyi és nem csak helyi kitelepülés finom fogásaiból válogathattak, viszonylag pénztárcabarát árakon.
Aki pedig elfáradt, vagy csak pihenni kívánt két koncert között, a Forrest Stage és a Main Stage körül kialakított chill helyszíneken ezt is megtehette.
Összességében úgy hisszük hogy egy kiváló kezdeményezés, egy jól bonyolított szervezés eredményeképpen Kanizsa és az OH MY Deer beírta magát a fesztiválok könyvébe.

Amit imádtunk: Mosolygós és segítőkész szervezők ,jól felépített fesztiválhelyszín.
Amit hiányoltunk : Talán kicsit több lehetőség a kanizsai tehetségek bemutatkozására.
Reméljünk jövőre újra nagyvadakkal telik meg az erdő, addig is köszönjük, Oh My Deer!

(Írta: Dani Mónika Mercedes. Fotók/videók: Dani Mónika Mercedes, Szalai Szilveszter)