Befúvó, légkezelőt vesz a kanizsai HSMK

„Tisztelt Látogatóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kanizsai Kulturális Központ – a „Zenei produkciók létrehozásának és infrastrukturális fejlesztésének támogatása” című konstrukcióra benyújtott, és ZPT-B-2020-0021 azonosító számon nyilvántartásba vett – pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériuma 8 400 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

A támogatási konstrukció lebonyolító szerve az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő.
A pályázati támogatás révén a Kanizsai Kulturális Központ székhelyintézményében – a Hevesi Sándor Művelődési Központ színházterme légterének biztonságos fertőtlenítése céljából – egyedi UV-C nézőtér befúvó légkezelő egységet kívánunk beépíttetni, valamint kiváló minőségű Lux Aerogard S típusú, mobil levegőtisztító berendezéseket beszerezni a kisebb közösségi termek, helyiségek levegőjének hatékony megtisztításához.

Ezek a berendezések nem csupán a jelenlegi, járvánnyal terhelt időszakban, hanem a későbbi működésünk során is hasznosak lesznek, hiszen – reményeink szerint – a jövőben számos, nagyobb létszámú közösségi eseménynek adhatunk otthont”. – írta Facebook oldalán a KKK.

Amúgy meg mindenféle hülye fesztiválok nélkül is működik a világ. Most, ebben a pandémiás időszakban kiderült, nélkülük is megy tovább az élet.

Persze, fontos a kultúra, de csak akkor, ha el tudja tartani önmagát és igazi, valódi minőséget képvisel.