Családi pihenés magyaros vendégszeretettel Ausztriában

(x) A pihenés mindig jól jön és sokan vannak úgy, hogy teszik a dolgukat minden nap, akár több munkahelyen is dolgoznak egyszerre, és közben nem figyelnek arra, hogy csak múlnak a hétköznapok, és nem is vesznek ki szabadságot. A nyári egyhetes üdülés nem elég egy egész év fáradalmainak a kipihenésére, de az is elmondható, hogy még a két hét sem.

A folyamatos stresszt és teljesítménykényszeres elvárásokat időről időre el kell engedni, ha lehet, minél hosszabban, és érdemes elmenni egy hosszú hétvégére ősszel, télen, tavasszal is feltöltődni.

Családi pihenés az osztrák hegyekben

Remek kikapcsolódást nyújt az alpesi hegyekben lévő Hotel OTP Birkenhof**** családbarát szálláshely, amely kellő távolságra van hazánktól ahhoz, hogy kikapcsolódjunk, viszont a magyar személyzet vendégszerető hozzáállása olyan érzetet kelt, mintha itthon töltenénk szabadságunkat ismerős környezetben. 

A mindennapi mókuskerékből legjobban úgy tudunk kizökkenni, hogyha minél messzebb utazunk el attól a helytől, ahol élünk és dolgozunk. Az új környezet, az új ingerek, új élmények megtapasztalása feledteti velünk a gondokat, és legalább nem morfondírozunk egyfolytában az előttünk tornyosuló feladatokon.

A karintiai Bad Kleinkirchheim település mellett lévő szálloda lehetővé teszi, hogy a különféle sportágak kedvelői is jól érezzék itt magukat. A téli sportok, a síelés szerelmesei a kisvárosban lévő két termálfürdő, valamint egy bobpálya közül is választhatnak, ha valami mást is szeretnének kipróbálni. De lehet kerékpározni és túrázni a gyönyörű hegyekben, sőt, kutyánkat is magunkkal vihetjük, mert a Birkenhof Hotel családbarát szolgáltatása magába foglalja, hogy a kis kedvenceket is szeretettel várják.

Több generáció együttes pihenésére is alkalmas

Sokszor jelent nehézséget, hogyha gyermekekkel szeretnénk utazni, nekik is találjunk értelmes elfoglaltságot, vagy ha szeretnénk a nagyszülőket is magunkkal vinni, tudjuk-e számukra a kellő kényelmet biztosítani.

Szerencsére ebben a szállodában három különböző nemzedék is megtalálja számítását akkor is, ha együtt érkeznek. A szálloda képzett animátor csapata szívesen foglalkozik az Ön gyermekével, ha éppen szeretne egy kis időt párjával kettesben tölteni. Eközben a nagyi elmerülhet a wellness és spa élményfürdő valamelyik medencéjében, vagy kipróbálhatja a masszázscsomag különlegességeket.

Így a passzív és aktív pihenésre egyaránt van mód, ki-ki kedvére választhat a számtalan beltéri és kültéri program közül.

Karintiai Minőségi Pecsét birtokában

A 20 éve magyar tulajdonban lévő szálloda folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, így nem meglepő, hogy rendelkezik ezzel a minősítéssel. Igyekszik fenntartani a helyik kultúra, hagyományok és gasztronómia színvonalát és ápolja azokat. A hotelben a helyi ízek mellett természetesen a magyaros konyha kedvelői is helyet kapnak, de nemzetközi kulináris ínyencségekkel is találkozhatunk. A családias légkörű szálloda alkalmazottai akár egy-egy kirándulásra is elmennek vendégeikkel.