Másfél millióra lenne szükség egy 2 éves, agysorvadásos nemesdédi kisfiú terápiájára

A solymári Borsóház hosszabb terápiájától remél segítséget egy agysorvadásban szenvedő kétéves, nemesdédi kisfiú édesanyja. A kezelésre azonban nincs elég pénze a családnak. Közben a házuk fala is megmozdult, a helyreállítást csak gyűjtésből tudták fedezni – írta cikkében Sonline.

Az édesanya nem tud dolgozni, mert a gyermeke 24 órás ápolását igényel.
– Agysorvadás, kamratágulat, agyvízzavarok és kis mértékű vízfejűség, asztma és allergia – sorolta fia betegségének jellemzőit Szabó Nikoletta.

– Születésekor Hunor nem sírt fel, csak gurgulázott, aztán egy kis idő után bal orrlyukát fel kellett fúrni. Eleinte csak az asztmát állapították meg nála, de Hunor állapota nem javult, maradtak a rosszullétek. Hat hónapos korában azt hittem, hogy elvesztem” – nyilatkozta többek között az édesanya Somogy megyei lapnak.

Kipróbálták az un. Dévény-tornát is, az is hozott eredmény, de a kisfiú az agysorvadás miatt továbbra is egyensúlyzavarokkal küzd. Egyszer sikerült eljutniuk a solymári Borsóházba, ahol 1 hét kezelés után jelentkezett a javulás, Hunor mozgása sokkal jobb lett.

Ezt szeretnék folytatni, de nincs a családnak rá pénze, ezért is fordult az édesanya, Szabó Nikolett honlapunkhoz is, hogy segítsünk.

Éppen ezért kérjük a jólelkű embereket, hogy segítsenek a kisember gyógyulásában! Aki teheti és tud segíteni, a következő számlaszámra küldheti támogatását: Közlemény, kedvezményezett: “Hunor gyógyulásáért”. Takarék Bank Zrt. 50453702-10113017

Hunornak mi is utaltunk, kérjük támogassa Ön is a nehéz helyzetben lévő családot!

Egy csoport is van Összefogás Hunorért címmel, de az édesanya létrehozott egy nyilvános Facebook oldalt is, amely itt található: Összefogás Hunorért.

További információk kérhetők az édesanyától, Szabó Nikolettától a 06/30/921-1353.