Különdíjasok lettek a Komári Puják

A Zalakomárból érkezett Komári Puják négyen vannak: két lány és két fiú. Elmondásuk szerint, esténként összegyűlnek a nagyokkal: veszik a kannát, a gitárt, a mikrofont, és együtt énekelnek, táncolnak, mulatnak. Van, hogy nemcsak önmaguk szórakoztatására muzsikálnak, hanem Facebookos élő bejelentkezéssel juttatják el zenéjüket az emberekhez.

Tanáruk, a Kanizsa Csillagaiból ismert Horváth Zoltán biztatta őket, hogy érdemes elindulniuk az MTVA Duna Médiaszolgáltató által indított Fölszállott a páva tehetségkutató versenyen.

(A Komári Puják a Fölszállott a páva díjkiosztója után. Fotó: Bódis Balázs)

Horváth Zoltántól megtudtuk, a Komári Puják tagjai: Bogdán Gergő, Bogdán Tamás, Bogdán Nikolett és Bogdán Veronika, hárman testvérek Veronika unokatestvérük és természetesen mindannyian zalakomáriak.

A tehetséges roma fiatalok a zalakomári Somssich Antal Általános Iskola tanulói, fellépéseikre mindig elkísérte őket és segítséget nyújtott nekik Szakáll Tibor az iskola igazgatója és felesége Szakáll Végh Eszter.

A komári apróságokat a Fölszállott a páva stábja és a többi fellépő is megkedvelte, Sózott hagyma című zalai beás daluk első strófáját például a műsor résztvevői is énekelgették és nagyon sok jó embertől kaptak ajándékokat.

“Sós vörös hagymát ennék én, zalai kislányt lopnék én, lopnék én, de sajnos nem merek, attól félek, hogy megvernek…”

A tegnapi díjkiosztón a Komári Puják az OTP 1 millió forintos különdíját vehették át Nagy Zoltán Pétertől a bank kommunikációs igazgatójától.

Ha valaki szeretné meghívni fellépésre a Komári Pujákat vegye fel a kapcsolatot a Kanizsa Csillagai együttessel Facebook oldalukon.

Gratulálunk a szép eredményhez, csak így tovább!