Ingyenes kalandjeggyel köszöni meg az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok munkáját a zalaszabari Zobori Élménypark

A zalaszabari Zobori Élménypark fél év után május 1-jétől újra fogadja a vendégeket, az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok pedig egész májusban ingyenesen látogathatják a parkot, így akár Magyarországon az összes, említett két területen dolgozó munkavállaló előtt nyitva áll a lehetőség.

Az elmúlt időszak a lakosságnak, de különösen a frontvonalban dolgozóknak jelentett megpróbáltatást, ezért a Balaton régió legnagyobb élményparkja köszönetnyilvánítása képpen a nyitás első hónapjában az alapszolgáltatásokat tartalmazó kalandjegyet egészségügyi dolgozóknak és pedagógusoknak térítésmentesen biztosítja, továbbá a nyitás napján csak május 1-jén pedig minden vendég féláron válthat belépőt a Zobori Élményparkba.

A társadalmi felelősségvállalás és az egészségügyi szervezetekkel való szoros együttműködés a cégcsoport tekintetében járványhelyzettől függetlenül első számú szerepet tölt be, szoros együttműködésben áll az ország vezető egészségügyi intézményeivel, az állandó egészségügyi és pedagógus szakszemélyzet egyben pedig a parkban dolgozó csapat szerves részét képezi.

A kedvezmény igénybevételének feltétele a pedagógus ill. egészségügyi dolgozói jogviszonyt igazoló igazolvány jegyvásárláskor történő felmutatása. A kedvezmény 2021. május 1-31. között lesz érvényes, a Zobori Élménypark nyitvatartási ideje alatt, amely a www.zobori.hu weboldalon megtalálható – tudatta honlapunkkal az élménypark.