Elhunyt az a férfi, aki meglőtte magát Nemespátróban

Szerelte a kézifegyverét a műhelyében egy 68 éves férfi de az elsült és véletlenül hasba lőtte magát szilveszter délután Nemespátróban.

Felesége a TV2 Tények című műsorának riportjában – a nemespátrói eset 11.00 perctől látható az adásban – azt mondta, üvöltést és kiáltást hallott, amire kiért a lakásból, férje már a lépcsőn ült és nagyon vérzett.

(A véletlen lövés után a férfi a lépcsőn ült összeroskadva. Fotó: TV2 Tények képernyőkép)

Kiderült, hogy a vadász mája, tüdeje és a nyomra is megsérült a lövésben, vizsgálják, hogy volt-e engedélye a fegyverekhez.

A férfit akkor életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vitték kórházba.

A rendőrök a helyszínen lefoglaltak több fegyvert illetve lőszereket, amelyeket szakértők bevonásával vizsgálnak – nyilatkozta a TV2 Tények január 2-i adásában Tóth Evelin a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy a férfi a napokban elhunyt. Halálának körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Azt, hogy milyen fegyver sült el (puska vagy pisztoly) véletlenül szilveszter napján Nemespátróban, még nem tudni, ugyanis a rendőrség a nyomozásra való tekintettel az ügyben további információt nem adott ki.

A nemespátrói eset a TV2 Tények című január 2-i műsorában 11 perctől látható.