Bezárt az eszteregnyei posta

“Kedves eszteregnyei és obornaki lakosok!

Mai napon a posta bezárása megtörtént. Az eddig megszokott helyen, jelenlegi formában nem üzemel tovább. Nehéz szívvel tettem rá a lakatot végleg, hiszen a posta, a postás egyik fontos tényezője a falu életének. Munkatársaim és magam nevében szeretném megköszönni mindenkinek a belénk vetett bizalmát. Igyekeztünk munkánkat legjobb tudásunk szerint végezni, az Önök/Ti megelégedettségének érdekében.

A posta üzemeltetésének jogát (pályázat révén) elnyerte a Földesi Vegyesbolt, így 2022.07.12.-től postai ügyeket ott lehet intézni hétköznapokon 8-12 óráig.

2022.07.11-én hétfőn nem lesz a településen nyitva posta!

Legközelebbi nyitva tartó posta SORMÁS-on ( Fő u 1) található! Hétfőtől- péntekig 8 – 15 óráig.

Akik a megbízhatóságot, szakértelmet, gyors ügyintézést előnyben részesítik szeretettel várjuk ide.

A kézbesítést Nagykanizsa 1 postáról indítják, autóval fog történni a délelőtti órákban. Amennyiben a címzettet a postás nem találja otthon, értesítőt hagy a postaládában, a küldeményt pedig letétbe helyezi a „boltban”, vagyis ott vehető majd át.

A nyugdíjak kézbesítésének napja változatlan marad! Fontos lenne, hogy a kijelölt napokon a nyugdíjasok lehetőség szerint tartózkodjanak otthon, a postásnak biztosítsák a bejutást. (A kisajtókat nyissák ki, kutyákat kössék meg.)

Jó egészséget , szép hétvégét kívánok mindenkinek!” – írta pénteken az Eszteregnye Facebook csoportban Szilágyiné Kovács Erika.