Az év kutyabarát szállodája lett a Villa Natura!

És ez is a környékünkön!

kutyapabaratA zalakarosi Hotel Villa Natura a legkisebb Zalakaros környéki hotel, hiszen mindössze 15 szobájával, 10 hektáros természeti területtel, 2 hektáros tóval, egy apró gyöngyszem a hotelek sorában. Ugyanakkor a lélegzetelállító természeti környezet, a kényelmes, otthonos barátságos hangulat miatt számtalan vendég válassza a kis hotelt, melynek különlegessége, hogy nemcsak a “két lábú”, de a “négy lábú” vendégek számára is teljes kényeztetést nyújt. A Hotel Villa Natura kutyabarát szállodaként azt a több mint fél millió felelős kutyatartót célozza meg, akik szeretnének kedvencükkel együtt pihenni. Ennek érdekében a szálloda kenneles szobákat, kutyabarát csomagot, kutyaiskola hétvégéket, a szálloda több pontján kihelyezett kutyaitatókat, bérelhető és vásárolható kutyajátékokat kínál.

A hotelben gazdi és kutyus együtt fürödhetnek a tóban, kenuzhatnak, és hatalmas zöld területeken játszhatnak. A hotel folyamatosan fejleszti kutyabarát szolgáltatásait és ennek elismeréseként 2014. szeptemberében a rájuk szavazó elégedett kutyatartók jóvoltából megnyerte “Az év kutyabarát szállodája” megtisztelő címet!

c31228a33e32aa0a9810c60d48058e08A Kutyabarát.hu, az Index és a Travelo által meghirdetett versenyen szálloda kategóriában a legtöbb szavazatot a nemesnépi Abbázia Hotel kapta, azonban az utazóközönség a szobák és szavaztok arányában messze kimagasló Hotel Villa Naturának adta a legkedveltebb kutyabarát szálloda címet. A hotel vezetője, Szécsényi Szabolcs elmondta: “az elismerés elsősorban azért fontos számunkra, mert 2014 júniusától, mióta átvettük a szálloda üzemeltetését, társammal azon dolgozunk, hogy a vendégek egy különleges élménnyel távozzanak. Ennek érdekében pl. tematikus hétvégéket szervezünk, mint bor & csokoládé, pálinka vagy szerelem témakörökben.” (Erről a DélZalaPress.hu olvasói is tájékoztatást fognak kapni – a szerk.)

www.villanatura.hu

Vélemény, hozzászólás?