Tüzek Nagykanizsán

Töltés közben kigyulladt egy elektromos, távirányítós kisautó szerdán dél körül Nagykanizsán, egy Berzsenyi Dániel utcai garázsban. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a lángokat. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lángok a garázsban tárolt egyéb eszközökre nem terjedtek át. A raj a füsttel telítődött épületet kiszellőztette.

Építési törmelék, fa nyílászárók és szőnyegek égtek egy hulladéktároló konténerben szintén szerdán Nagykanizsán, a Batthyány utcában. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő szerdán Nagykanizsán, egy Zrínyi Miklós utcai társasházban. A készülék egy zárt égésterű vízmelegítő közelében jelzett. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanban méréseket végeztek, és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a kéményseprők és a gázszolgáltató szakembere is kiérkezett.

Füstölni kezdett egy személygépkocsi Nagykanizsán csütörtökön délután, a Zrínyi úton. Mire a város hivatásos tűzoltói kiérkeztek, a helyszínen tartózkodók a tüzet porral oltóval megfékezték. A raj áramtalanította a járművet, és megszüntette a forgalmi akadályt – tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.