Elismerést vehetett át a Szepetneki ÖTE parancsnoka

A Magyar Tűzoltó Szövetség az Országos Tűzoltó Nap alkalmából 2022. május 6-án, Lakiteleken a Népfőiskola Alapítvány Kölcsey termében ünnepséget szervezett, amelyen Dobson Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a MTSZ elnöke, a Magyar Tűzoltó Szövetség szakmai és társadalmi céljai támogatása érdekében kifejtett munkáért Gróf Széchenyi Ödön emlékérem, Gróf Széchenyi Ödön emlékplakett, és Szent Flórián emlékérem elismeréseket adott át.

Az elismerések a MTSZ elnöke, elnöksége, a megyei és a budapesti tűzoltó szövetségek, valamint a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége és az Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége javaslata alapján ítélték oda.

Az eseményen Dobson Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a MTSZ elnöke Gróf Széchenyi Ödön emlékplakettet adott át Stenczinger László tű. főtörzsőrmesternek, a Szepetneki Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nevében gratulálunk Stenczinger László parancsnok úrnak, munkájához további sok sikert, erőt, egészséget kívánunk! – tudatta honlapján a megyei katasztrófavédelem. Ez a legmagasabb kitüntetés, amelyet tűzoltóknak adományoz a Magyar Tűzoltó Szövetség.