Terhesen is “futtatta” a lányt Németországban, bíróság elé állítják

Egy 1984-ben született felsőrajki nő 2018. nyarától 2019. elejéig rendszeres anyagi haszonszerzésre törekedve egy lány kiszolgáltatott helyzetét kihasználva őt örömlányként futtatta.

Németországba, Eisenachba utaztatta, kibérelt egy apartmant, hirdetést adott fel a ladies.de illetve az eroticum.de oldalakra „Jessica” és „Naomi” neveken, fogadta a kuncsaftok hívásait, megbeszélte velük a “szolgáltatás” részleteit, és anyagi vonzatát, jelezte érkezésüket, és felügyelte a lány tevékenységét, majd beszedte a szolgáltatás díját.

A lány több alkalommal, pontosan meg nem határozható számban, 2 hetes turnusokban végezte a tevékenységet. Ha ellenszegült, és nem akart elmenni a kuncsafttal, akkor előfordult, hogy nő felpofozta.

Amikor a német “munkát” be akarta fejezni, a felsőrajki nő megfenyegette, hogy „megtalálnak a stricik, és majd azok elintéznek”. A sértett Németországban állapotos lett, ennek ellenére a nő 4-5 hónapos terhesként is „fuvarba” küldte.

A lány 2019. március 2-án egészséges gyermeknek adott életet. A sértett “munkájával” a fenti időszakban és körülmények között összesen legkevesebb 5.000 eurót keresett, ebből ellátást biztosítottak számára, a többi pénzt azonban a nő és családja élte fel.

Az ügyben a Zala Megyei Főügyészség emberkereskedelem bűntette miatt emelt vádat a napokban – tájékoztatta honlapunkat dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.