Széklettel, vizelettel idegesítette haragosát egy kanizsai férfi

Egy 1979-ben született nagykanizsai férfi az idén május 17-én hajnali 05.00 óra körüli időben ittas állapotban egy nagykanizsai házhoz ment, ahol haragosa lakik.

A férfi azért, hogy haragosát – korábbi jó barátját – bosszantsa, előbb a székletével bekente az ismerőse postaládáját, majd a bejárat előtti lépcsőre vizelt.

Ezután a lakóház előtti útszakaszon parkoló,és ismerőse tulajdonában levő Toyota Avensis típusú személygépkocsihoz ment. Egy fémpénzzel összekarcolta az autó csomagtartójának fedelét, valamint kétszer belerúgott a hátsó lökhárítóba, amitől az megsérült. A rongálással 355.351 Ft. kárt okozott az ismerősének, amely a nyomozás során nem térült meg.

Az ügyben a Nagykanizsai Járási Ügyészség rongálás vétsége miatt a napokban emelt vádat – tájékoztatta honlapunkat kedden dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.

Társasházban dühöngött egy kanizsai férfi – Dél-Zala Press

A 36 éves gyanúsított tavaly december 27-én hajnalban egy nagykanizsai társasházban kapcsolókat és vezetékeket tépett ki a falból, megrongált egy levélszekrényt és a lépcsőházban lévő virágokat kidobta az ablakon. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály a helyi férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségre.