Online követeléskezelés gyorsan és egyszerűen

(x) Amikor valamilyen kintlévőséget kell behajtani, akkor nagyon fontos, hogy milyen módon történnek az egyes lépések. Ha szeretjük a gyors és egyszerű megoldásokat, amelyek ugyanakkor minden szempontból megfelelnek a jogszabályoknak, akkor válasszuk az online jogi ügyintézést!

Modern és megbízható megoldás az online jogi ügyintézés

A KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása az eKRS, az online jogi platform, melyen keresztül intézhetjük elektronikusan követeléskezeléssel kapcsolatos feladatainkat. Egy gyors regisztrációt követően már ki is választhatjuk az eKRS felületén a követeléskezelés opciót, amelyen belül lehetőség nyílik kölcsönszerződés, ingatlanra terhelt jelzálogszerződés, valamint fizetési felszólítás létrehozására.

Az ily módon létrejött dokumentumok teljesen megfelelnek az ilyen típusú ügyletekre vonatkozó szabályozásoknak, törvényi kereteknek, és mindkét szerződő félre kötelező érvényűek. Szükség esetén ezekkel a szerződésekkel bíróság révén is kikényszeríthetjük az abban foglaltak teljesítését. Annak ellenére, hogy a megvalósítás online zajlik, annak semmilyen hátránya nem keletkezik ebből a szempontból. Egyedül a vele járó előnyöket fogjuk élvezni.

Milyen előnyökkel jár az eKRS használata?

  • Bárhonnan intézhetjük az ügyletet, az otthon kényelméből vagy az irodából.
  • Nem kell időpont-egyeztetéssel foglalkoznunk.
  • Nem kell elzarándokolni az ügyvédi irodába.
  • Bármikor elkezdhetjük, majd félbe is hagyhatjuk a folyamatot. Később ugyanott folytathatjuk, ahol abbamaradt.
  • Gyors és rugalmas ügyintézésre nyílik módunk.
  • A dokumentumok minden előírásnak megfelelnek.
  • A szerződésben foglaltak a bíróság előtt is megállják a helyüket.
  • A regisztráción keresztül a dokumentumok később is bármikor elérhetőek, letölthetőek, így biztosan nem vesznek el.
  • Kedvező, fix árakra számíthatunk.

Milyen jogi ügyek intézésére van még módunk?

Az eKRS a követeléskezelésen kívül még számos jogi ügy rendezésére kínál hatékony felületet. A cégalapítás és más cégügyek, úgy mint a céggel kapcsolatos változtatások, az üzletrészek adás-vétele, illetve részvények átruházása, valamint cégmentő csomag, végelszámolás és cégoptimalizálás is elérhető.

A felületen keresztül módunkban áll megvizsgáltatni meglévő szerződéseinket, illetve új munkaszerződéseket létrehozni. A home office szabályzattal és az adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseket is megnyugtatóan rendezhetjük, elkerülve az ezek hiányából fakadó esetleges problémákat.

Ingatlanok adás-vétele, ajándékozása, cseréje és bérbeadása is egyszerűen, rugalmasan megvalósítható. Sőt, az eKRS mindezeken felül még magánszemélyi rendelkezésre is lehetőséget biztosít.

Mire számíthatunk hát, ha az eKRS szolgáltatását választjuk? Megfelelő szakmai háttérrel rendelkező, törvényes dokumentumokra, rugalmas és gyors ügyintézésre, mindezt ráadásul kedvező költségek mellett. Válaszd te is az online jogi ügyintézést!