Nők háborúztak egy Király utcai presszónál

Egy ittas állapotban lévő nő még 2021. október 26-án délután bement egy Nagykanizsa, Király utcai presszóba azért, hogy tovább italozzon, ám az ott dolgozó pultos őt ittassága miatt nem szolgálta ki.

A nő emiatt indulatba jött és kiabálva szidalmazni kezdte a pultost. Ezt észlelte a presszóban tartózkodó 1979-ben született nagykanizsai nő – a vádlott -, aki odament a nőhöz és kivezette őt az utcára. A presszó előtt a nő és a vádlott hangosan veszekedni kezdtek egymással, majd a nő bemenekült a szomszédos zöldségboltba, miközben a rendőrségre telefonált segítségért.

A vádlott szintén bement a zöldségboltba, majd a nőre támadt, őt a hajánál fogva a földre rántotta és megpróbálta megütni. Nevezettek magatartásának a helyszínre érkező rendőrök intézkedése vetett véget.

A vádlott magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen, mivel arra nappali időszakban egy zöldségboltban, valamint a nagykanizsai autóbusz-pályaudvar közelében lévő forgalmas járdán került sor.

Az ügyben a Nagykanizsai Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat a napokban – tudatta honlapunkkal dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.