Nem tudott leállni a nagykanizsai mutogatós

Hét rendbeli szeméremsértés vétségében mondta ki bűnösnek a Nagykanizsai Járásbíróság azt a nagykanizsai férfit, aki több alkalommal, nyilvános helyeken nőket inzultált.
A vád szerint a vádlott még 2014 áprilisa és júliusa között több Zala megyei településen is (Nagykanizsa, Pókaszepetk, Zalaegerszeg) szeméremsértő módon viselkedett. Számára ismeretlen fiatal lányokat, nőket szólított le különböző indokkal az utcán.

Egyesektől akitől pénzt, másoktól útbaigazítást kért, majd hirtelen mozdulattal, durván megmarkolta a mellüket, ezzel a sértettek emberi méltóságát megsértve. Három alkalommal nyilvános helyen a nemi szervét mutogatta, s önkielégítést végzett.

Az ügyben eljáró Nagykanizsai Járásbíróság 2015. március 11-én 7 rendbeli szeméremsértés vétségében mondta ki bűnösnek, s halmazati büntetésül, mint visszaesőt 1 év 4 hónap, börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, s 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Egy év sem kellett és K.I. a napokban újra a kanizsai bíróság elé áll, ugyanis a vád szerint  2016 második felében, két alkalommal is önkielégítést végzett nyilvános területen: egy alkalommal egy játszótéren, másodszorra pedig a járdán, a sértettel szembe fordulva.
Szeméremsértéssel vádolták meg és további halmazati büntetésre is számíthat.