Elfelejtett fizetni a zalakarosi luxus szállodában

Egy korábban már büntetett 43 éves kaposvári férfi, – aki ellen jelenleg is folynak csalás miatt büntető eljárások -, tavaly december 30-tól napjától – idén január 2-ig terjedő időszakra interneten foglalt szobát egy zalakarosi luxus szállodában két felnőtt és két gyermek részére.

A lefoglalt szobát és a szállodai tartózkodással kapcsolatos szolgáltatásokat igénybe vette, majd 2019. január 2-án a délelőtti órákban úgy távozott a szállodából, hogy nem jelentkezett ki, a szállodát nem tájékoztatta a távozásáról, a szoba árát, a fogyasztást és a szállodai szolgálatatásokat nem fizette ki. A cselekményével a szállodának összesen 342.250 Ft kárt okozott.

Az ügyben a Nagykanizsai Járási Ügyészség csalás vétsége miatt emelt vádat – értesült honlapunk dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.

Gyalogost ütöttek el Zalakaroson

Gyalogosan közlekedett egy felgyői férfi szombaton 10 óra 40 perckor Zalakaroson, a Termál út nyugati oldalán lévő kerékpárúton a Bodahegyi út irányába. Az Európa park és Termál út kereszteződésénél a kerékpárútról az úttestre lépett, amikor az arra közlekedő Chevrolet személyautó elütötte.