Vászonkép ajándék esküvőre

Egy esküvő mindig nagy izgalmakkal jár, főleg, ha a megfelelő ajándékon gondolkozunk. Érdemes olyan egyedi ajándékot választani az ifjú párnak, amely maradandó és hosszú évek után is az ajándékozó személye jut róla eszükbe. Ma már nehezebb megtalálni a tökéletes ajándékot, főleg, ha nem hagyományos, jól megszokott megoldásokban gondolkodunk, de most adunk egy jó tippet.

Lehetőség van olyan ajándékot választani, amely praktikus, egyedi és amire mindig szívesen emlékeznek majd vissza a friss házasok, mint például egy egyedi vászonkép. A legjobb megoldás, ha a jegyes fotóik közül nyomtattatsz képet, hiszen minden jegyes pár csináltat ilyen képsorozatot. Ha mégsem találsz ennek megfelelő darabot, akkor keress róluk egy közös képet, amelyről úgy gondolod, hogy meglepheted vele őket, ugyanakkor közös otthonuk dísze is lehet majd. Ha kettőjükről még sincs birtokodban, vagy nem sikerül választanod képet, akkor se ess kétségbe, hiszen számukra vásárolhatsz névre szóló ajándékutalványt is. Ezt a képet ugyanúgy vászonra nyomtatják majd és megfelelő szöveg kerül alá, igény szerint. Az összeget és a képméretet sem jelölik meg rajta, így eldönthetik, hogy milyen képből vagy képekből szeretnének otthonra vászonképet készíttetni.

Az esküvő napján biztosan rengeteg kép készül majd az ifjú párról, amelyek között olyan is lesz, ami kifejezetten a kedvencükké válik majd, és amiben gyönyörködnek, így nem lőhetünk mellé ezzel a választással sem. Arra is megmarad a pár lehetősége, hogy a nászúton készült tájakat, mesés emlékeket megörökítő fotót válasszanak majd. Amennyiben te voltál a menyasszony, vagy vőlegény és szeretnél az esküvőről több fotót is kirakni közös otthonotokba, akkor remek választásnak bizonyulhat a festővászonra nyomtatás, amely időtálló, hiszen a házasság hosszútávra szól. Amint megkapod a fotóstól a képeket, lehetőséged van felkeresni minket. Házassági évfordulóra szintén tökéletes megoldás lehet, újra és újra átélhetitek a meghitt pillanatokat! Ha az esküvő véget ért, a későbbiekben lehetőség van kismama, vagy babafotókon gondolkozni, amelyekből szintén emlékezetes vászonfotókat lehet készíteni.