Varázsbögrék a Sooters-nél

A Sooters fényképes bögréi az időt és a legtöbb megpróbáltatást kiállják, hiszen olyan speciális réteggel láttuk el őket, amely a mosogatóképben is moshatóak anélkül, hogy sérülne rajtuk a rányomott minta. Akciós varázsbögrénknél forró ital hatására megjelenik bármelyik fénykép, amelyet kiválasztottál, árlistánkból több típust is kiválaszthatsz. Könnyedén mosolyt csalhatsz akár minden reggel szeretteid arcára, ha egy jól megválasztott képpel díszített bögrével leped meg őket. Akár magadnak is készíttethetsz egyet, fantáziádnak csak a képzeleted szab határt, így a kellemes pillanatok ezentúl mindig veled lehetnek.

Akciós áron, most mindössze 2490 Ft-ért megrendelheted, mindössze a rendelőfelületen kiválaszthatod a képet, amelyet szívesen látnál rajta. Minden egyes jeles alkalomra, születésnapra, névnapra rendelhetsz mágikus színű fekete bögrét. Saját varázsbögrédet online tervezőnk segítségével megtervezheted, amelyet megtalálsz honlapunkon. A bögre első látásra átlagosnak tűnik, ugyanis ha forró folyadékot öntesz bele kifehéredik és megjelenik rajta a kiválasztott kép, viszont ahogy a bögre lehűl, újra feketévé válik.

A szerkesztőprogramban  design elemek közül válogathatsz, így a kiválasztott képed mellé feliratot is elhelyezhetsz. Kínálatunkban jobb és bal kezes változatok is megtalálhatók most kedvezményes áron. Mindegyikük mosogatógépbe mosható, prémium kategória. Varázsbögrére a program segítségével tervezd rá fényképed és indíts rögtön mosollyal minden reggelt. Személyre szóló fényképes bögréd elkészítéséhez használd ingyenes szerkesztő programunkat!

Kétféleképpen adhatod le megrendelésed bármely termékre vagy szolgáltatásra. Ha a személyes ügyintézést választod, bejöhetsz Központi ügyfélszolgálatunkra, ahol kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésre. Rendelhetsz online is, ha a kényelmes megoldás mellett döntesz. Online képkidolgozó felület segítségével néhány kattintással kiválaszthatod és megrendelheted minőségi képkidolgozás szolgáltatásunkat.

A webáruházban válogathatsz a fényképezőgépek, a hozzájuk tartozó kiegészítők, valamit fotóalbumok és képkeretek közül. Ingyenesen letölthető szoftverünk segítségedre lesz, ha fotókönyvet, üdvözlőlapokat, fotókollázst vagy egyéb kreatív termékeket, nyomatokat akarsz rendelni. Akár okostelefon tokot is megtervezhetsz online tervező felületünkön.