Váltsunk valóra egy álmot!

Pályázatot hirdet a Jótékonysági licit Nagykanizsa csoport Váltsunk valóra egy álmot! címmel.

Közeledik a Karácsony, a szeretet és a békesség ünnepe. Ez alkalomból szeretnénk álmokat valóra váltani, kívánságokat teljesíteni a @Jótékonysági licit Nagykanizsa csoporttal.

Ha ismersz Nagykanizsán vagy környékén olyan családot, személyt, – legyen az gyermek vagy felnőtt – akinek a hétköznapjait beárnyékolja egy betegség, baleset, családi tragédia vagy egyéb nehézségek és úgy érzed igazán megérdemelné, hogy teljesüljön egy kívánsága, hogy valóra váljon egy álma, akkor itt a lehetőség!

Írj nekünk a: kanizsasegit@gmail.com címre – pályázatban ajánlhatod magad vagy akár egy szeretted, barátod – röviden írd le a történetet nekünk – írd meg mire lenne szükség ,mi lenne az álom – kérjük írd meg a teljes neved, elérhetőséged, – ha más személyt pályáztatsz, akkor az ő nevét és elérhetőségét is – fénykép csatolása esetén, maximum 3 fotót csatolj. Jelentkezési határidő: 2021.11.25.

Ha segítenél az álmok megvalósításában vagy további információra van szükséged, csatlakozz a @Jótékonysági licit Nagykanizsa fantasztikus Facebook közösségéhez. Segíts,hogy segíthessünk!

Az álmok a realitás talaján maradva lehetnek, akár: (ezek csak példák) – Bicikli, laptop, tv stb. – Fürdőszoba akadálymentesítése- Lego szett- Családi wellness hétvége – Steril szoba kialakítása – Gardrób szekrény tele új ruhával – Fejlesztő terápia – Háztartási gépek … stb.

Te mit kívánnál? Ez egy lehetőség, élj vele! Lehet hogy, a Te álmod válik valóra! Csatlakozz a csoporthoz és válts valóra egy álmot itt: Jótékonysági licit Nagykanizsa.