Ünnepi díszben Nagykanizsa

Kedves Városlakók!
Bizonyára észrevettétek, hogy újra ünnepi díszben pompázik városunk. Adventi díszvilágítás került a Fő utcára, Hevesi útra, az Ady sétálóutcára, az Erzsébet térre, és a Csengery u. elejére. Az Erzsébet téren áll a Mindenki Karácsonyfája – Böjti Balázs adománya – és a Deák téri és a Bille téri fenyőfák is ünnepi fénybe öltöztek.

Idén először karácsonyfában gyönyörködhetnek a Csarnok Üzletházba érkezők. A palini Takács Tibor adománya a kis tó mellé került.
Már felállítottuk a Csónakázó-tó karácsonyfáját is, melyet a gelsei Tollár Zoltánné ajánlott fel a városnak. Az időjárás közbeszólt, ezért – mivel a felázott talajra nem tudtunk kosaras autónkkal bemenni – a fa díszítése jövő hét elejére került át
.

A Csó-tó fa díszítésébe idén szeretnénk bevonni a tókörnyék látogatóit is. Kérjük, csatlakozzatok hozzánk, és egy-egy általatok készített szív alakú karácsonyfadíszt helyezzetek a közös fenyőfánkra. Ezt már ezen a hétvégén is megtehetitek. Mottónk: „Tiszta szívből, szívesen” – írta Facebook oldalán szombaton a Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt.(Fotók: Via Kanizsa – Facebook)