Tungsram leépítés: 700 üres álláshelyre várták a dolgozókat Kanizsán

„A múlt héten rendezték meg a Tungsram Operations Kft. létszám-leépítéssel érintett dolgozói számára az első állásbörzéket. Ezt Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő úr kezdeményezte, amely megszervezéséhez már kezdetektől fogva csatlakoztam én is.

A helyszínen 30 munkáltató közel 700 üres álláshelyre várta az érdeklődőket, melyre a visszajelzések alapján nagyon sokan jelentkeztek.

Köszönöm a Zala Megyei Kormányhivatal Nagykanizsai Járási Hivatala és a Foglalkoztatási Osztály munkáját, és köszönet Cseresnyés Péter képviselő úrnak is, hogy ezzel a munkaerőpiaci programmal lehetőséget teremtettek ennek a sikeresnek mondható állásbörzének a megszervezéséhez.

Továbbá ugyancsak köszönetemet fejezem ki a Tungsram Operations Kft.-nek is, hogy együttműködve helyet biztosítottak a több napos állásbörzének, illetve mindazon munkáltatóknak, akik állásajánlatiakkal további elhelyezkedés lehetőségét tudták felmutatni az érdeklődők részére.

Bízom abban, hogy az ilyen nagymértékű összefogás erejével sikeresen tudunk segítséget nyújtani mindazon elbocsátott munkavállalóknak, akik a továbbiakban is dolgozni szeretnének.” – közölte Facebook oldalán kedden Balogh László nagykanizsai polgármester. (Fotó: Balogh László – Facebook)

Kapcsolódó