Terítéken a romantika!

A dán GreenGate a különleges és egyedülálló mintával tervezett porcelán és textil termékeiről híres, a szintén dán La Finess a romantikus és rusztikus provance stílus hangulatát idézi, Susan Lordi amerikai szobrásznő Willow Tree szobrai a különböző emberi érzelmek csodálatos kifejezésére fókuszál, a Muránóból származó üvegékszerek különlegessége pedig szépségük mellett egyediségükben rejlik. A kínálat legújabb tagja pedig a német TAFELGUT különleges és minőségi teakeverékei – nemcsak fantasztikus ízvilágukkal, hanem karakteres tároló dobozaikkal is csábítják a vásárlókat.

A Skandi Trend webáruházban megtalálható termékek – örök, és megunhatatlan darabok, amely ideális ajándékokként szolgálnak anyáknak, nagymamáknak, keresztanyáknak.

A GreenGate márka félévente jön ki az új kollekcióival. Tavasz-nyári és ősz-téli kollekciók váltják egymást. A fő irányvonal évek óta a jó kombinálhatóságban rejlik. Az egyes kollekciók színei, mintái és formái is összhangban vannak egymással. A megújulás minden esetben egy régi minta, szín vagy forma újragondolását jelenti. A porcelán mellett az elmúlt időszakban egyre népszerűbbek a GreenGate kerámiatermékei is. Az Everyday kollekció egyszerű és letisztult darabjai a mindennapok nélkülözhetetlen kiegészítői. Forma- és színviláguk lehetővé teszi, hogy a modernebb lakásokban is bekerülhessenek. A GreenGate két kedvenc színvilága a szürke és a rózsaszín egymással is és a többi kollekcióval is remekül kombinálható. A szürke főbb árnyalatait a változatosság kedvelőinek ajánlják – Spot beige, warm grey, dark grey és Aura grey. A nőiesség, gyengédség és harmonikusság ötvözete a Naomi pink és Aura peach. A Skandi Trend webáruházban bármelyiket fellelheted. Évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a GreenGate pöttyös termékekei. A Spot névre keresztelt kollekció többféle színben is elérhető. A karekteres design ölt testet a Spot Indigo és a Spot pale blue termékekben, amelyek a férfiaknak a legideálisabb választás lehet. A Naomi mint és Mint dot-tal a frissesség és fittség valósul meg, ugyanakkor fiatalos és csábító egyben, nagyon jól párosítható más GreenGate termékekkel.

A Skandi Trend 2011-ben indult webáruházként a romantikus lakberendezés, skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával, vintage stílusú konyhai kiegészítőkkel foglalkozik. A Skandi Trend fő mottója: „Egyedi stílust a lakberendezésben.” Az eredeti és elsődleges cél az volt, hogy Magyarországra egy olyan lakberendezési designt juttassanak el, amely a belsőépítészetben, lakberendezési kiegészítőkben kevésbé elérhető és ismert. 2015-ben Budaörsön nyitották üzletüket, ahol az egyedi és különleges termékeket a látogatók is meg tudják élőben csodálni.