Taxis vállalkozói tanfolyam három nap alatt

Valamilyen áru- vagy személyszállítással szeretne foglalkozni, önálló vállalkozásba fogni? Ehhez a tervezett tevékenységi körének megfelelő vállalkozói tanfolyam elvégzésére van szüksége. A Transzport Studium Kft. előre megadott időpontjaira az online űrlap kitöltésével lehet legegyszerűbben jelentkezni.

Amennyiben a taxis vállalkozói tanfolyamot szeretné elvégezni, akkor mindössze a személyi igazolványát, a lakcímkártyáját valamint az érvényes vezetői engedélyt szükséges bemutatnia. A képzés mindössze 3 napig tart tömbösített órák formájában. A távollét nem megengedett semmilyen indokkal. A hatósági bizonyítvány megszerzéséhez csak írásbeli vizsgát kell teljesíteni. A tantárgyak között szerepelnek többek között vállalkozással kapcsolatos gazdasági, pénzügyi és adózási ismeretek, általános vállalkozói és munkaügyi ismeretek továbbá egy esettanulmány megírása is szükséges az abszolváláshoz.

Ha a taxis vállalkozói tanfolyam teljes díját befizeti a határidő előtt legalább 5 nappal, akkor 5 százalékos kedvezményben részesülhet. Az árgarancia biztosítja, hogy ennél olcsóbban semmiképp sem juthat hozzá máshol az országban ugyanehhez a tudásanyaghoz ugyanezekkel a feltételekkel. Miután levizsgázott, 5 évig érvényes hatósági bizonyítványt kap a kezébe a szóban forgó tanfolyam esetében, amivel végre a saját lábára állhat és a saját főnöke lehet. Semmi sem állhat útjába, mert jogi és pénzügyi tudnivalókat tekintve is maximálisan felvilágosult lesz. A vállalkozói tanfolyamon minden aktualitásra felhívják a figyelmét a tapasztalt oktatók.

Ha vidékről érkezne meghallgatni a kurzusokat, akkor érdemes lehet igénybe vennie a kedvezményes szálláslehetőségeket, amelyeket az iskola biztosít a számára. Ily módon lehet, hogy anyagilag is jobban ki fog jönni, mintha napokon keresztül meg kéne vennie a retúrjegyeket. Az említett vállalkozói tanfolyamon kívül jelentkezhet még árufuvarozó vagy autóbuszos személyszállító vállalkozó szaktanfolyamokra is. Ezekre értelemszerűen más szabályok és feltételek vonatkoznak.