Szombaton Gyermeknap lesz Nagykanizsán

Minden figyelmünk, szeretetünk a gyermekekre irányul ilyenkor május végén. De nem csak most, hiszen egész életünk során védelmezzük őket, őrizzük minden bajtól, egyengetjük útjaikat, segítjük nyiladozó értelmüket és támogatjuk szárnyaik bontogatását. Ha mi írhatnánk sorsuk könyvét, csupa jót kívánnánk nekik, szívük vágyát és oly sok szépet írnánk bele, mint egy mesebeli világ, hogy jól érezzék magukat benne, vidámak, örömtelik legyenek.

Május utolsó szombatján minden a gyerekekről szól majd Nagykanizsán! Koncertek, mini cirkusz show, Harry Potter és varázsvilága, ugrálóvár, kosaras körhinta, arcfestés és még számos meglepetés várja a kisebbeket, nagyobbakat, valamint a sokadik gyerekkorukat élő felnőtteket a városi gyermeknapon és kék lámpás napon.

Arra biztatom a szülőket, hogy május 28-án délután jöjjenek el a Medgyaszay Házhoz, játsszanak és szórakozzanak együtt gyermekeikkel! Rossz idő esetén sem marad el a rendezvény; ha esik, akkor a szabadtérre tervezett színpadi és egyéb programoknak is a Medgyaszay Ház ad otthon – közölte Facebook oldalán szerdán Balogh László nagykanizsai polgármester.

Vélemény, hozzászólás?