Szerelmes Kalandtúra Kanizsán

“Valentin naptól egy hónapon át változatos, szórakoztató és izgalmas kapcsolatépítő feladatokra hívjuk a kanizsai és Kanizsa környéki fiatal és “régóta fiatal” házaspárokat és szerelmespárokat.

Ezzel a “kalandtúrával” alaposan feltölthetitek “szeretettankotokat”, és még olyan új dolgokat is felfedezhettek, amivel tovább gazdagíthatjátok kapcsolatotokat.

A programok többsége egyénileg ütemezhető. Szerepel köztük mozi, randi a cukrászdában, sörözés (v. teázás), karosi kirándulás és azután meleg ital. Ezekre a helyekre mind páros kedvezményt is kaptok. Vannak még szívmelengető házi feladatok, lakásszínház jellegű előadás a könyvtárban.

Ha akartok, akkor a Szerelmesek miséjén (az Alsótemplomban feb. 19-én este 6-kor) hálát adhattok, és áldást kérhettek a házasságotokra, szerelmetekre.

Nevezzetek be, és ha 9 feladatból legalább 6-ot teljesítetek, értékes AJÁNDÉKOT NYERHETTEK! 🙂

❶ FŐDÍJ:
2 NAPOS WELLENESS PIHENÉS pároddal a Karos SPA-ban! 🙂
(a hotel felajánlásából)

❷. DÍJ:
1 éjszakás ERDÉSZHÁZI VADROMANTIKA
(a ZALAERDŐ felajánlásában – az ellátásról magatoknak kell gondoskodni)

❸. DÍJ:
GYERTYAFÉNYES VACSORA a Bankpalota Étteremben
(az étterem felajánlásában)

A sorsolás a március 14-én záró-rendezvényen, a városi könyvtárban lesz, ahol polgármester úr fogja kisorsolni a nyerteseket, és egy vidám, témába illő színelőadásnak is részesei lehetnek a kalandtúrázók. Minden kalandtúrát teljesítő párnak ajándék jár!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Kaptok egy “útlevelet”, amit az egyes feladatoknál lebélyegeztettek. Akkor vehettek részt a sorsoláson, ha a 9 kapcsolatépítő kalandból legalább 6-ot teljesítetek.

HOL SZEREZHETSZ ÚTLEVELET?

Az útlevelet felvenni leghamarabb február 14-én, a Pláza mozijában lehet, ahol páros kedvezmény, és egy romantikus film után meglepetés is vár benneteket. Rövid tájékoztató lesz a feladatokról, és kérdezni is lehet. De később is lehet csatlakozni, és útlevelet szerezni a következő helyeken:

☛ A moziban a feb. 14-i nyitón és később is folyamatosan
☛ könyvtárban
☛ plébániákon
☛ szerelmesek miséjén (alsó templom, feb. 19., 18:00)
☛ Tourinformban

KIK SZERVEZIK?

Itt Kanizsán először kerül megrendezésre a program a Szegedi CsaládKözPont ötlete, és a Keszthelyen, valamint több más városban szerzett jó tapasztalatok alapján. 3 baráti házaspárból álló csapat a kanizsai házasságok és párkapcsolatok szolgálataként szervezi a programot.

Különleges öröm, hogy a megkeresett támogatók az étterem, cukrászda és mozi tulajdonosoktól, a könyvtár igazgatón és a plébánoson keresztül a polgármester úrig kivétel nélkül milyen kedvesen, nyitottan, és támogatólag fogadták a kezdeményezést! A széleskörű összefogásnak köszönhetően városi szintre emelkedett a kalandtúra.

Szeretettel várunk, és oszd meg ismerőseiddel is!”

(A Szerelmes Kalandtúra Kanizsa Facebook oldal ITT TALÁLHATÓ, ezen az oldalon találtok további részleteket a programról.