Szavazzon a kanizsai kórház gyermekosztályára!

Idén is lehet voksolni a nagykanizsai kórházra a K&H Gyógyvarázs programjában.

(Fotó: Dél-Zala Press archív)

A K&H Csoport kiemelt figyelmet fordít a gyermekegészségügy támogatására.
Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben segíthessünk, kibővítettük K&H gyógyvarázs programunkat, és egy olyan területi pályázatot indítottunk, melyre ezúttal nemcsak gyermekgyógyászati és mentési eszközökre, hanem a gyermekek közérzetét, kényelmét és gyógyulását segítő szolgáltatásokra is pályázhattak az intézmények.

A döntést ezúttal a bankfiókokba látogató ügyfeleinkre, illetve az internet közösségére bízzuk. Ha Te is bele szeretnél szólni a végeredménybe, nem kell mást tenned, mint regisztrálnod vagy belépned Facebook fiókoddal, amely után automatikusan megjelennek a lakóhelyed környékéről pályázó intézmények – olvasható a K&H weboldalán.

A területi pályázat második fordulójába mintegy 60 gyermekegészségügyi intézmény jutott tovább, köztük a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya.
A területi győztesek egyenként bruttó 350 ezer forint támogatást fordíthatnak majd a gyerekek mielőbbi gyógyulására. Szavazni december 31-ig lehet a bankfiókokban vagy online ezen a linken.